Wat ik kan doen voor u

SEO-vriendelijk

Ik zorg ervoor dat je hoger in de SEO-rankings  terecht komt !

Dynamisch

Websites hoeven niet statisch te zijn, ik vind het heerlijk om pagina’s tot leven te laten komen

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke, intuïtieve UX / UI

Snel online

Snelle laadtijden en vertragingsvrije interactie

Wie ben ik

avm-design

avm design

Sinds klein af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat met computers te maken had, van eenvoudig computers herinstalleren tot problemen oplossen en computers in en uit elkaar halen.

Na een paar jaar hier veel plezier aan beleefd te hebben wilde ik meer kunnen en kwam ik tot de ontdekking dat ik het maken van websites en software interessant vind.
Ik verloor me totaal in HTML CSS, maar daar vond ik al snel geen uitdaging meer in en begon ik me te verdiepen in JavaScript en later in PHP zodat ik een complete website kon maken, zowel de voorkant en de achterkant.

Nog veel later verdiepte ik me in het gebruik van APIs en het maken van software, voornamelijk gebaseerd op JavaScript en PHP voor de database maak ik gebruik van MySQL.
Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken.
Ik haal hier zoveel energie en plezier uit dat het niet voelt als werken, en zeg nu zelf dit is toch eigenlijk wat iedereen wil.

Waar ik me in de toekomst nog in wil verdiepen is het gebruik van een framework zoals React in combinatie met Node.js.
Ik zal dit dan ook gaan doen naast mijn werkzaamheden als developer zodat ik gewoon mooie dingen kan blijven maken, en mensen blij kan maken met een mooie webshop en/of website.

Skills

HTML 100%
CSS 100%
PHP 60%
JavaScript 85%
WordPress 90%
Sass 90%